Warsteiner Premium Alkoholfrei

WARSTEINER
Premium Alkoholfrei

Dit nieuwe alcoholarme bier van WARSTEINER heeft een authentieke pilsenersmaak en een unieke isotonische werking.

Isotonisch betekent dat de verdeling van vaste en vloeibare elementen overeenkomt met de samenstelling van het bloed (‘iso’ in ’t Grieks = gelijk). Zo is het lichaam na intensief sporten prima in staat de waardevolle voedingstoffen op te nemen. WARSTEINER PREMIUM ALKOHOLFREI lest de dorst, zorgt na het sporten voor een fris en energiek gevoel en bevordert een snel herstel van vermoeide spieren. Het nieuwe, verbeterde recept garandeert de echte WARSTEINER pilsenersmaak: de ideale vervanger voor frisdranken en zoete sportdrankjes.

Kwaliteitshop


Ons bedrijf koopt en verwerkt enkel de beste hop. Deze moet voldoen aan strikte kwaliteitseisen. Uniek is onze combinatie van bittere en aromatische hop, een belangrijke smaakcomponent in het uitgebalanceerde, licht hoppige WARSTEINER Premium ALKOHOLFREI.

Het beste brouwgerst


Het mout voor onze bieren wordt vervaardigd uit hoogwaardige brouwgerst. Deze wordt verbouwd op de velden van bekende Duitse regio’s en in de Champagnestreek, waar het klimaat en de grond uitermate geschikt voor is.
De heldere goudgele kleur van WARSTEINER Premium ALKOHOLFREI bier ontstaat door het gebruik van pure ingrediënten tijdens het zorgvuldig uitgevoerde brouwproces.

Super zacht water


Een belangrijke toegevoegde waarde voor de kwaliteit van ons bier is het bijzonder zachte brouwwater. Dit komt onder andere uit de Kaiserquelle.

Albert Cramer Senior ontdekte in 1927 de Kaiserquelle (‘Keizersbron’) aan de rand van het Arnsberger woud, vlakbij de plek waar nu de Waldpark brouwerij staat. Met een hardheid van maar één tot twee graden is dit water uitermate geschikt om bier mee te brouwen. Het zachte water uit de Kaiserquelle vult nog steeds de watertanks van de Warsteiner Brouwerij, en is cruciaal geweest voor het grootse succes van Warsteiner Pilsener, wat sinds 1927 wordt gebrouwen, na registratie van de waterrechten.

Nutritional values

BieranalyseStamwort gehalte%11,6
Alcohol% vol< 0,5
Alcoholg/ln.v.t.
Alcoholml/ln.v.t.
VoedingswaardenTotaalkJ/100ml113
kcal/100ml27
Vetg/100 ml0
Onverzadigde vetzureng/100 ml0
Koolhydrateng/100 ml5,8
Waaronder suikersg/100 ml1,9
Eiwitteng/100 ml0,5
Zout*g/100 ml0,01
IngrediëntenBier percentage%100
Bier ingrediëntenBrouwwater, gerstemout, hopextract
Percentage natuurlijke limonade%0
* Het zoutgehalte wordt uitsluitend veroorzaakt door de aanwezigheid van natuurlijk voorkomend natrium