22. november 2016

  WARSTEINER WINTER

  Dit jaar vieren we de winter met de introductie van een nieuwe bierspecialiteit. WARSTEINER Winter is een heerlijk doordrinkbaar seizoensbier van het Münchener Dunkel biertype; donker van kleur met een koperrode gloed, die goed aansluit bij de warme sfeer van de winter en de feestdagen.

  Geniet van dit volmoutige bier met een licht zoete en zacht bittere smaak en een aroma van karamel. Perfect om mee te proosten op donkere dagen!

  160002976_keyvisual_1 copy copy

  Traditioneel recept, moderne twist

  Warsteiner Winter is een moderne interpretatie van de traditionele Münchener bierstijl die in 1839 werd geïntroduceerd door de Duitse brouwer Gabriël Sedlmayr. Hij reisde af naar acht verschillende landen om deze bierstijl te ontwikkelen. De Münchener bierstijl is de voorloper van de pilsener categorie. Ook dit nieuwe seizoensbier brouwen wij volgens het Reinheitsgebot en hiervoor gebruiken wij speciale Münchenermout, lichte gerstemout, Hallertauer hop, water uit de Kaiserquelle en lage gisting. Wat ons betreft de beste ingrediënten om te kunnen genieten op donkere dagen.

  Verkrijgbaarheid:

  Supermarkten / slijterijen:

  Warsteiner Winter is verkrijgbaar bij geselecteerde supermarkten en lokale slijterijen in een sixpack met flessen van 33cl. voor de consumentenadviesprijs van € 5,49.

  Waar verkrijgbaar?

  – PLUS
  – JUMBO
  – Coop
  – Hoogvliet
  – Boon/MCD
  – Vomar
  – Boni
  – Poiesz
  – SPAR
  – Mitra

   

  160004017_WAR_Winter_Sixpack_V1Horeca:

  Warsteiner Winter is eveneens beschikbaar in de horeca. Vraag ernaar in uw favoriete horecagelegenheid!

  160004332_WAR_Winter_Salessheet_Update_V1 copy

  160002976_keyvisual_2 copy