25. mei 2016
  • Moderne Cultuur

WARSTEINER ART COLLECTION 2016

Onze familiebrouwerij brengt voor de vierde keer een speciale Art Collection uit in Nederland.

Dit jaar staan de kunstzinnige Tulpglazen in het teken van het 500-jarig bestaan van het Reinheitsgebot. Designer Andreas Preis haalde zijn inspiratie uit de puurheid van goed pils door de drie ingrediënten centraal te stellen: water, mout en hop. Ieder ingrediënt is door Preis op een afzonderlijk Tulpglas afgebeeld en op het vierde glas pronken zij samen.

160001538_WAR_Keyvisual_ArtCol_Update_V5

500 jarig bestaan Reinheitsgebot
Het Reinheitsgebot is de oudste warenwet ter wereld en schrijft voor dat bier alleen gebrouwen mag worden met water, mout en hop. Dit gebod is ingevoerd om de toevoeging van inferieure ingrediënten te voorkomen. Wij brouwen ons Premium Pils al meer dan 260 jaar volgens dit gebod en vermelden dit nog altijd op onze etiketten. Dit jaar bestaat het Reinheitsgebot 500 jaar en voor ons is dat een grote mijlpaal!

Warsteiner Art Collection 2016
Voor de Warsteiner Art Collection 2016 zijn we de samenwerking aangegaan met Andreas Preis, een Berlijnse designer, illustrator en artist. Preis staat bekend om zijn opmerkelijke artistieke expressie en houdt zich onder andere bezig met het illustreren van platenhoezen en magazines, maar ontwerpt ook logo’s voor grote internationale merken. Voor de Warsteiner Art Collection 2016 heeft hij de pure essentie van het Reinheitsgebot vertaald naar een speciaal design waarbij water, mout en hop centraal staan.


Verkrijgbaarheid:
Wil jij een van deze Limited Edition glazen bemachtigen? Dat kan! De Warsteiner Art Collection glazen zijn verkrijgbaar bij diverse supermarkten. Bij aankoop van een Warsteiner krat ontvang je één gratis Art Collection glas.

Wanneer loopt de actie bij jou in de buurt?

table

Bestel online:
Kan je hier niet op wachten? Ga dan naar mitra.nl. Hier krijg je een Art Collection glas cadeau bij een bestelling van 12 flessen Warsteiner Premium Pils. Spaar ze allemaal!

Klik op onderstaande banner om de actie op mitra.nl te bekijken:

WAR_ArtCol_Banner_Mitra_V7