19. januari 2017
  • Moderne Cultuur

INTERNATIONAL FILM FESTIVAL ROTTERDAM

Wij verwelkomen bezoekers van International Film Festival Rotterdam (IFFR) voor het derde jaar op rij met een Limited Edition bierfles. Een unieke fles waarop de samenwerking tussen Warsteiner en IFFR op een creatieve manier wordt uitgebeeld. Dit jaar sluit het design perfect aan bij de bredere beeldcampagne van IFFR: Planet IFFR. Op de fles is dan ook de iconische tijger als een kleurrijke planeet -Planet IFFR- op een zwarte achtergrond afgebeeld. De tekst ‘Welcome to Planet IFFR’ heet alle bezoekers van harte welkom in de filmische wereld die tijdens IFFR wordt neergezet.

17-002-11465 copy

Verkrijgbaarheid

De Limited Edition bierfles is de hele festivalperiode (woensdag 25 januari t/m zondag 5 februari 2017) verkrijgbaar bij geselecteerde horecagelegenheden in Rotterdam. De bierfles wordt vanzelfsprekend ook geserveerd bij de barren van het festivalhart, zoals De Doelen en de Schouwburg.

17-002-11478

Planet IFFR welcomes Warsteiner

Warsteiner en IFFR werken sinds 2015 nauw samen en vullen het partnerschap ieder jaar op bijzondere wijze in. Dit jaar bestaat de samenwerking naast de unieke Limited Edition fles uit het faciliteren van de horeca op IFFR, het uitreiken van de Warsteiner Publieksprijs op vrijdag 3 februari en de Closing Party by Warsteiner op 4 februari in De Doelen. 

Tijdens de Closing Night en de feestavond “Dance, Dance, Dance” zet Warsteiner ook een speciale virtual reality-bar neer om het filmische thema verder kracht bij te zetten. In de VR-film wanen bezoekers zich in de wereld van Warstein, het Sauerlandse dorp waar het biermerk vandaan komt en nog altijd gebrouwen wordt. Mensen die de VR-film bekijken en ervaren, kunnen een verrassend einde verwachten met een heerlijke afdronk.

17-002-11459