08. augustus 2016
  • Moderne Cultuur

Confetti Fest: The Great Escape

Eén groot feest op één van de mooiste locaties van Rotterdam: Confetti Club & Yardbird creeërden zaterdag 30 juli een party walhalla aan de Maas. De mannen van Venour bouwden een Warsteiner Woonkamer in de Cruise Terminal en daardoor voelden wij ons helemaal thuis!

Warsteiner x Confettifest 041 for web

Na de vele succesvolle clubavonden van Yardbird & Confetti Club was de organisator toe aan de volgende stap: een eerste festivaleditie, genaamd Confetti Fest: The Great Escape. Hij kwam al snel uit op een bijzonder stukje stad, de Holland Amerikakade, middenin het centrum, met een rijke geschiedenis en een prachtig uitzicht op de Erasmusbrug.

Aan werkelijk alles was gedacht, er was zelfs een tropische temperatuur garantie. In Nederland is het nooit zeker of de poncho’s thuisgelaten kunnen worden en daarom was het festivalterrein opgesplitst in een binnen- en buitenarea. Ook met de line-up werd uitgepakt, er werden o.a. plaatjes gedraaid door Benny Rodrigues, The Flexican, William Djoko. Elias Mazian. Jeff Solo, CHEZZ & Beau Zwart.

Wij hebben genoten van Confetti Fest: The Great Escape! Laten duimen voor een tweede editie, maar voor nu genieten van editie 1. Het volledige fotoalbum is te bekijken op onze Facebookpagina. Benieuwd? Klik hier.